Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Cibule není nikdy dost. Použití čerstvé cibule je nám dobře známo, sušená nám pro využití v...
Cena na vyžádání
Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni....
Pravá skořice cejlonská pochází z vnitřní kůry věčně zeleného stromu skořicovníku...
Badyán – „krása a kořeněná chuť v jednom“ - s jeho osmicípými, hvězdicovitými plody je...
Anýz – člověk ho miluje nebo nenávidí: Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je...
U nás spíše známý jako perníkové koření, ale stačí trocha inspirace z východu a může si...
Toto koření s příjemně aromatickou vůní a svérázně nasládlou chutí má své uplatnění...
Anděl strážný-směs květů a koření je andělský průvodce do kuchyně. Duhová směs v sobě...