Mandlová medovina vyrobená výhradně z kvalitních českých surovin, dle starodávné receptury.
Velkoobchodní cena 192 Kč bez DPH. – minimální odběr 1 krabice po 12 lahvích.
Doporučená prodejní cena 320 Kč vč. DPH
Základem medoviny jsou kvalitní přísady jako je voda, med, byliny a koření. Smíchané suroviny se zakvasí ušlechtilou kulturou kvasinek a potom kvasí několik týdnů. Po ukončení kvašení je základ medoviny stočen do ležáckých tanků, které jsou neprodyšně uzavřeny. Medovina pak prochází samočisticím procesem a pomalu dozrává při nízkých teplotách, její chuť se tak zjemňuje a uhlazuje. Tato fáze výroby trvá někdy až půl roku. Určující pro ukončení celého procesu výroby není sama délka procesu, ale vyrovnanost chuti medoviny. Načasování konce, tedy rozhoduje o výsledné kvalitě. Nakonec přidáme několik druhů bylin a koření dle starodávného receptu. Díky tomu dodáme medovině tu správnou chuť a vůni.
Mandlová medovina Medgar se vyrábí za studena, protože si tak udrží blahodárné látky, které jsou obsaženy v medu. Nejdůležitější ingrediencí je kvalitní med z Křivoklátska. Kvůli své členitosti a špatné přístupnosti zůstala křivoklátská krajina nedotčena lidským vlivem. Díky tomu si louky udržely pestrost bylin, které jsou jinde velmi vzácné. Včelky na těchto loukách sbírají nektar, který pak v úlu přemění na jeden z nejlepších medů v České republice. Z tohoto medu nám pak křivoklátské včelařství připravuje speciální edici medoviny Medgar.
Petr Jančárek
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie