Provozuji jihočeský mini pivovar, kde se pivo vaří tradičním rukodělným způsobem pouze z vody, žateckého chmele a hanáckých sladů. Využíváme varní vodu z pramenů, které se nacházejí za poutním chrámem Panny Marie na Dobré Vodě u Nových Hradů. Půjčujeme výčepní zařízení.
Mladina kvasí v otevřené kvasné kádi – spilce.
Pivo dozrává v ležáckých tancích o objemu 20hl při teplotě blízké nule.
Po 30ti až 90ti dnech je nefiltrované, nepasterizované pivo stáčeno do sudů a láhví.
Nepasterizované pivo je nutno uchovávat v chladu do 10°C. Při dodržení skladovací teploty, vydrží živé pivo nejméně 30 dnů.
Daniel Malý
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie