Výroba jablečného moštu, míchaných bio ovocných šťáv a sirupů.
Moštárnu v Hostětíně uvedlo v roce 2000 do provozu občanské sdružení Tradice Bílých Karpat, aby přispělo k obnově tradičního ovocnářství i vytváření pracovních míst v příhraničním regionu. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.
Základem našich produktů je čistá a neředěná jablečná šťáva vyráběná tradičním postupem z jablek pěstovaných místními zemědělci. Šťáva ze směsi místních odrůd se vyznačuje plnou, sladkokyselou chutí.
Při výrobě našeho jablečného moštu používáme postupy, které v co největší míře uchovávají jeho přírodní charakter. Přírodní jablečná šťáva bez jakýchkoli přísad, umělých sladidel či filtrace zaručují kvalitní a opravdovou ovocnou chuť našich produktů.
Více než ¾ produkce nesou osvědčení BIO – produkt ekologického zemědělství. Značka BIO garantuje spotřebiteli jak dodržení ověřeného výrobního postupu, tak kvalitu jablek, které do moštárny dodávají ekologičtí zemědělci přednostně z Bílých Karpat.
Kromě spokojených zákazníků o kvalitě našich výrobků svědčí i řada ocenění jako je Česká biopotravina, Regionální potravina Zlínského kraje a také Regionální potravina Zlínského kraje. Kvalitu moštů ocenil při návštěvě Hostětína v r 2010 princ Charles.
V našem portfóliu jsou i BIO sirupy a také oblíbený Jablečný ocet BIO.
Mgr. Radim Machů
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie