Naše firma vyrábí a prodává staročeské medovníky. Při přípravě medovníku nepoužíváme žádné konzervační látky. Medovník lze objednat v balení 1600 a 600 gramů.
K založení firmy MEDOKS, s. r. o. v roce 2007 nás vedla společná láska k pečení, kvalitním zákuskům a originálním receptům. Staročeský Medovník byl tedy jednoznačnou volbou. Správnost našeho výběru potvrzuje neustále rostoucí množství zákazníků, kteří se pro tento medový poklad nadchli.
Těší nás, že věhlas Staročeského Medovníku překročil české hranice a že se stal žádanou pochoutkou i v dalších zemích Evropské unie. Protože si přízně svých zákazníků vážíme, odměňujeme je každoročně novinkou ve svém sortimentu – a to buď netradiční příchutí nebo i zbrusu novým produktem.
Každý Medovník připravujeme s láskou a maximální péčí a vnášíme tak do každého sousta nejen porci kvalitních a čerstvých surovin, ale také osobní srdečné přání dobré chuti.
Staročeský Medovník je vyráběn ručně podle tradičního rodinného receptu. Jeho ingredience musí být pečlivě vybírány a použity v naprosto přesném poměru. Jedině tak se dokonale prolne křehkost zlatavých medových plátků se dvěma druhy nebesky jemných smetanových krémů. Jejich povznášející spojení vzbuzuje spokojený obdiv i u těch nejnáročnějších gurmánů.
Pro výrobu Staročeského Medovníku je přísně dbáno na původ surovin – mouka, vejce i vlašské ořechy musejí být té nejvyšší kvality. Důslednému výběru je podroben pochopitelně i med – ten nesmí obsahovat barviva, stabilizátory ani „éčka“, ostatně jako celý dort. Odborná veřejnost opakovaně stvrdila výjimečnost Staročeského Medovníku a udělila mu ocenění Perla Zlínska.
Medovník skladujte při teplotě 0°C až 6°C maximálně po dobu 21 dní. Při zmražení od -18°C do -25°C si však uchová svou kvalitu až tři měsíce. Abyste zabránili vysušování a okorávání dortu, musí být Medovník při skladování neustále zabalen ve fólii. Před konzumací vyjměte dort z chladničky a nakrájejte ho na řezy. Doporučujeme nechat rozbalený Medovník „zteplat“ cca 20 minut při pokojové teplotě. Dort tak zvláční, krémy budou ještě krémovější, med povolí a Medovník rozvine svoji typickou vůni i chuť. Ideálním nápojem k Medovníku je neslazený čaj nebo dobrá káva.
Petr Mika
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie