Výroba a prodej piva. Naše kvasnicové pivo vyrábíme tradiční českou recepturou bez pasterizace. Pivo uvařené tímto způsobem neztrácí významné přírodní prvky (minerály,vitamín B) a získává lehkost a příjemnou nahořklost.
Nehas žízeň vodou.
Nezaměnitelná chuť Studánecké desítky Antal vychází z tradiční technologie přípravy, lásky a použití výhradně českých surovin. Pod 500 litrovou varnou se zatápí bukovým dřevem, slad pochází z Jablonecké sladovny a voda je čerpána z místní studánky, jejíž kvalita je vyhlášena široko daleko.
Světlý ležák.
Chuťově slabě nahořklý, polotmavý ležák uvařený z českého a karamelového sladu.
Iva Vrbová
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie