Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni. Rádi bychom vám představili Jerky a ostatní produkty s indiánským příběhem. Produkty marketingově podporované a prodávané ve více jak dvaceti evropských zemích.
Indiana Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt, vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g (300g tuňákového) syrového masa se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízké sacharidy a nový typ soli z mrtvého moře.
Skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti všech produktů Indiana je 12 měsíců.
Každé balení Jerky a Steak Bar obsahuje absorber kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Certifikáty výrobce Jerky: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC.
Naše společnost je přední výrobce a distributor sušeného masa Jerky v ČR. Jako první na českém a slovenském trhu jsme tento produkt uváděli do povědomí českých spotřebitelů a stali jsme se zde lídrem v prodeji produktů sušeného masa.
Marcel Svoboda
Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?
Podívejte se na další ze stejné kategorie