23:55 s.r.o. (Dřevěné výrobky Kerbholz)

Kategorie:

Krátce o naší nabídce

Zastupujeme německou značku Kerbholz, která se zabývá výrobou dřevěných hodinek, šperků a slunečních brýlí. Vše zpracovávají ručně a používají kvalitní dřevo z Kanady a USA. Navíc 10% z každého prodaného kusu jde na dobročinné účely.

Co vám nabídneme

  • Kvalitní dřevěné produkty
  • Dopravu zdarma
  • Rychle jednání

O naší firmě

Začali jsme jako e-shop s hodinkami, ale stále nám něco chybělo. Tak jsme se rozhodli oslovit značky, které v Čechách a na Slovensku nejsou známé, abychom jim pomohli proniknout na tyto trhy.

O našich produktech

Kerbholz je německá značka, která se zabývá výrobou hodinek a brýlí od roku 2012. Hodinky pohánějí švýcarské strojky RONDA nebo japonské QUERTZ (MIOTA) a většina produktů se vyrábí a kompletuje v Číně, několik vybraných modelů hodinek v Německu. Po několika letech se rozhodli přidat i minimalistické šperky. Při výrobě hodinek, brýlí i šperků používají přírodní materiály, mimo jiné i kvalitní dřevo z Kanady nebo USA, které dodávají každému produktu notnou dávku jedinečnosti. Pomyslnou třešničkou na dortu je fakt, že 10% z každého prodaného kusu napříč celým sortimentem putuje na charitu. 💚

Kontaktní údaje

23:55 s.r.o. (Dřevěné výrobky Kerbholz)
Kamenická 20
17000  Praha 7
Česká republika
05311446
DIČ

Kontaktní osoba

Ondřej Kohout

Ondřej Kohout

Kontaktovat velkoobchod

Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?

Vložením e-mailu souhlasím s podmínkami ochrany osobních údajů.