2009 s.r.o. (Green Angel Store)

Shoptet
Kategorie:

Krátce o naší nabídce

Nabízíme vám exkluzivní nabídku irské přírodní pečující kosmetiky Green Angel! Jsme nadšeni, že vám můžeme představit tento vynikající sortiment, který přináší nespočet výhod pro obchodníky v e-shopech nebo i v kamených obchodech, stejně jako v kosmetických salonech, wellness zařízeních apod.

Naše kosmetika Green Angel je vysoce účinná a poskytuje širokou škálu výhod pro pleť. Díky našim unikátním recepturám, které jsou postaveny na tradičních receptech pracujících s jedinečnými výtažky mořských řas, již stovky let ručně sbíraných na irském pobřeží, se pleť rychle regeneruje a omlazuje, zatímco se postupně i projasňuje. Vaši zákazníci budou nadšeni z toho, jak rychle a efektivně se jejich pleť proměňuje a získává mladistvý vzhled.

Jako obchodníci s kosmetikou Green Angel se můžete pyšnit tím, že naše produkty respektují současné trendy a požadavky zákazníků. Věříme v udržitelnost a přírodní ingredience, které jsou pro nás prioritou. Naše kosmetika je vyráběna z vysoce kvalitních přírodních surovin, které jsou šetrné k životnímu prostředí. A co je nejdůležitější, naše produkty nejsou testovány na zvířatech, což je zásadní faktor pro mnoho zákazníků, kteří si zakládají na etickém přístupu, stejně tak jako na principu udržitelnosti.

Další výhodou pro obchodníky je atraktivní cena naší kosmetiky Green Angel. Srovnáte-li naše výrobky s jinými konkurenčními značkami, často zjistíte, že za podobnou cenu nabízíme větší objem produktu. To představuje skvělou příležitost pro vás jako prodejce, protože můžete nabídnout zákazníkům větší hodnotu za jejich peníze.

Pokud se rozhodnete stát se prodejcem kosmetiky Green Angel, získáte výhodu exkluzivního sortimentu, který je v současné době velmi žádaný. Naše produkty oslovují širokou cílovou skupinu zákazníků, kteří hledají přírodní, účinnou a udržitelnou kosmetiku. Můžeme vám poskytnout podporu a marketingové materiály, abyste měli úspěšný start s prodejem našich výrobků.

Kromě našeho širokého sortimentu kosmetických produktů nabízíme také doplňkový prodej, který je skvělým doplňkem k naší kosmetice a umožňuje péči o ducha i tělo. Jedná se o samotné mořské řasy, dále pak interiérové vůně ve spreji, difuzéry s vůněmi a aromatické svíčky, vycházející z řad kosmetiky.

Neotálejte a připojte se k naší síti obchodníků Green Angel. Budete mít přístup k výjimečnému sortimentu, který nabízí vysokou přidanou hodnotu. Přineste svým zákazníkům jedinečnou irskou péči o pleť a buďte součástí kosmetického trendu budoucnosti. Pro vás spolupráce přinese atraktivní výrobky, které si zákazníci zamilují. A to bude pro vás znamenat stálý profit a váš růst.

Co vám nabídneme

  • Shoptet XML feed
  • Nonstop podpora

O naší firmě

Naše firma, založená v roce 2009, stojí před současnou velkou výzvou, a to pro exkluzivní irskou kosmetiku Green Angel najít ty nejlepší prodejce, kteří se stanou našimi spolupracovníky na velmi dlouhou dobu a s námi tak vytvoří co nejúspěšnější „rodinu“ Green Angel v České republice a na Slovensku.

O našich produktech

Proč si vybrat Green Angel?

Green Angel je hrdý na to, že ve všech svých produktech používá pouze ty nejlepší ingredience, které pomáhají pečovat o pleť, domácnost a životní prostředí. Kosmetiku vyrábíme ručně dle starých, po staletí vyzkoušených receptur. Při výrobě se snažíme zachovávat pravidla udržitelnosti. Naše kosmetika neobsahuje parabeny, sulfáty, silikony, minerální oleje, chemická barviva, živočišné deriváty nebo GMO. Netestujeme ji na zvířatech.

Zjistěte, jaké klíčové složky obsahuje kosmetika Green Angel, které jsou základem našich výrobků poskytujích špičkovou péči o pleť.

Irské mořské řasy

Green Angel používá čtyři druhy ručně sbíraných irských mořských řas, chaluhu bublinatou, chaluhu pihovitou, puchratku kadeřavou (irský mech) a kelpu (Ascophyllum Nodosum). Mořské řasy se sklízejí pomocí udržitelné techniky ručního sběru, která umožňuje řasám po sběru plně se regenerovat.

Čisté esenciální oleje

Green Angel používá čisté esenciální oleje v široké řadě produktů, které jsou pečlivě vybírány pro své široké terapeutické účinky. Od Tea Tree, Levandule a Grapefruitu až po Neroli, Ylang-Ylang a Jasmín. V kolekci kosmetiky Creen Angel pokožka těží ze všech terapeutických a uklidňujících vůní čistých esenciálních olejů.

Rostlinné oleje

V širokém výběru produktů Green Angel se nacházejí rostlinné oleje, jako je arganový olej, levandulový a kokosový olej. Všechny byly pečlivě vybrány pro své blahodárné účinky na pokožku a uklidňující vůni.

Botanické extrakty

Výtažky z aloe vera, heřmánku a zeleného čaje jsou jen některé ze senzačních botanických výtažků používaných v produktech Green Angel. V přípravcích Green Angel, od pleťových a tělových krémů až po vlasové a koupelové produkty, jsou rostlinné výtažky dokonale namíchány, aby poskytovaly od výrobků očekávané účinky.

Rostlinný kolagen

Nejprodávanější Collagen Face Cream od Green Angel obsahuje akát, což je rostlinný kolagen. Má tradiční výhody kolagenu bez živočišných derivátů.

Kyselina hyaluronová a hyaluronové koule

Kyselina hyaluronová a hylorunové kuličky jsou základem péče o pleť, protože napomáhají k vyplnění vrásek a zmírňují projevy stárnutí. Pleťové tonikum Green Angel obsahuje kyselinu hyaluronovou, sérum Green Angel Pro-Collagen Serum obsahuje hyaluronové kuličky.

Vitamín E

Vitamin E má skvělou pověst. Existuje již široké povědomí o tom, že je prospěšný pro pokožku, tělo a vlasy. Je součástí široké řady produktů Green Angel.

Mořská sůl

Mořské soli jsou použity v peelingové řadě Green Angel Body Smoothers, aby poskytovaly tu nejlepší přirozenou exfoliaci. Jsou bohaté na minerály, jako je hořčík, draslík a vápník. V těchto produktech jsou doplněny o nejkvalitnější pečující složky.

Mikronizované olivové pecky

Řada Green Angel Facial Scrub obsahuje mikronizované olivové pecky, které mají ideální velikost pro jemnou exfoliaci pokožky obličeje. Drcené olivové pecky jsou šetrnější k vaší pokožce i k životnímu prostředí pokožku než běžně užívané peelingové mikrokuličky.

Kontaktní údaje

2009 s.r.o. (Green Angel Store)
Ke dvoru 776/6
16000  Praha – Vokovice
Česká republika
28927974

Kontaktní osoba

Pavel Sýkora

Kontaktovat velkoobchod

Máte zájem o dlouhodobou spolupráci s tímto velkoobchodem?

Vložením e-mailu souhlasím s podmínkami ochrany osobních údajů.

Produkty od dodavatele 2009 s.r.o.

Název a popis produktu
Cena

Zobrazit všechny produkty