Kategorie
Lokalita
Česko
Slovensko
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí...
Cena na vyžádání
Perníkové koření – „jednoduše patří k Vánocům“. Perníkové koření je určeno na perník,...
Pískavice modrá – „neobyčejné koření“ se hodí k pečení chleba a pečiva, neboť vykouzlí...
Je především známá jako neodmyslitelné polévkové koření nebo koření na vařené či pečené...
> Pepř je jedno z nejpoužívanějších koření světa. Saláty, těstoviny, zelenina, ryby, maso,...
Perníkové koření – „jednoduše patří k Vánocům“. Perníkové koření je určeno na...
Pepř růžový vlastně není příbuzný pepře. Růžový pepř patří do rodu Anacardiaceae...
Jak se zdá i Evropané mají své všudypřítomné chilli, řeč je samozřejmě o pepři. Ingredience,...
Pískavice – poklad faraonů je doma ve Středozemí. Již Egypťané ji využívali jako koření....
> Kýchací prášek? Ano, to také. Zelený pepř však dokáže více než jen to. Ještě nezralá...
Zdá se, že pepře v české kuchyni není nikdy dost. Jeho chuť si ovšem nejlépe vychutnáte, pokud...